Om Meskild

Lidt information omkring Meskild. Hvem er Meskild, og hvorfor Meskild.

Mit navn er Rasmus Eskildsen Møller, og grunden til jeg har valgt navnet, kommer tilbage fra da jeg købte et spil til min PC, der hed “The Movies”. Der skulle jeg bruge et navn til mit film studio, og fik så sat mit navn sammen til Meskild Studio, og navnet Meskild har fulgt mig lige siden.

Jeg har arbejdet hos store internet udbyder, og hos mindre IT virksomheder. En ting jeg har altid synes der har manglet, er ordenlig support og hjælp til private, og den verden vi lever i nu, skal man passe meget på, alt næsten fårgår over nettet.

Derfor startede jeg denne hjemmeside, for her vil jeg komme med gode råd og dele min viden, omkring begå sig på nettet. Er altid klar til og høre om andres erfaring, og oplevelser på nettet, og har også oprettet en Facebook side til dette formål.

Hvad fremtiden bringer for Meskild, har jeg et par ideer. Jeg har planer om at planer om, og vil ud og holde fordrag om sikkerhed på nettet, da det er meget stort emne. Sikkerhed på nettet, i min verden, indebære og alle de falske mail telefon opkald, som prøver og franare dig oplysninger eller penge.

Derud over arbejder jeg i og lave hjemmesider i WordPress.

De andre

Her er de andre som holder mig ved selskab når jeg sidder ved computeren

Woody

The Boss

Wilma

Prinsessen

Lexi

Motion og Sunhed

Batman

Tyk og doven